Om klinikken

          Søndersø Dyreklinik startede i 1990. Klinikken var på daværende tidspunkt primært beskæftiget med stordyr. De forhenværende ejere byggede Søndersø Dyreklinik, så der også var plads til en regulær smådyrsklinik med de ydre rammer, som vi også ser i dag. De indre rammer er løbende blevet renoveret og flere planer er på vej…

I september 2017 overtog Dyrlæge Sanne Kiilerich klinikken i Søndersø. Sanne mødte de forhenværende ejere første gang i 2010, hvor hun var på klinikken i sin obligatoriske praktik, i forbindelse med dyrlægestudiet. Siden hen har de holdt kontakten, og Sanne har vikarieret på klinikken i ferieperioder. Undervejs i hendes uddannelse var Sanne ansat et halvt år på Højgård Hestehospital, hvor beskæftigelsen primært var med røntgen og indlagte patienter. I januar 2012 afsluttede Sanne sit dyrlægestudiet med specialet: “Interventional Study of Thrush in Horses and Agron´s Possible Effect on the Concentration of Ammonia in Wood Pellets”. Herefter blev hun ansat på Ringe Dyrehospital, hvor hun arbejdede meget med røntgenoptagelser. Fra 2013-2015 arbejdede Sanne hos Dyrlægegården Kauslunde, hvor fokus blev ændret til primært at være smådyr. Udover at arbejde i praksis, har hun også været med til at uddanne veterinærsygeplejersker på erhvervsskolen Hansenberg. Siden færdiguddannelsen 2012 har Sanne løbende været på kurser, for at holde sig opdateret på den nyeste viden indenfor veterinærfaget.

               Dyrlæge Sanne har altid haft en drøm om at blive klinikejer. Hun har haft mange ideer om, hvordan en klinik skal ledes rent fagligt og menneskeligt. Personalet på Søndersø Dyreklinik prioriterer højst at kæledyr og dets ejer går herfra med en god oplevelse af at have været her. Vores mål er nemlig at skabe trygge rammer ved hjælp af høj faglighed og vores passion for dyrene. Alt vi gør, bliver gjort på dyrenes præmisser – selvfølgelig i samarbejde med ejer. Kommunikation mellem ejer og ansatte er yderst vigtig, da det udløser den bedste behandling for dit kæledyr. For at yde den bedste service, skal fagligheden være i højsædet. Dette opnår vi ved hele tiden at opdatere os på ny viden og videreuddannelse via kurser og længere efteruddannelsesforløb. Udover vores egen faglighed har vi nogle gode kompetente kolleger at sparre med ved anderledes cases af vores patienter. Derudover har vi også nogle meget dygtige henvisningshospitaler, som vi bruger til fx CT-scanning. Udover faglige kompetencer, skal udstyret også være opdateret, for at kunne stille korrekte diagnoser og derved vælge den bedste behandlingsform. Vi har fx fornyeligt udskiftet vores røntgenapparat til et af de bedste digitale apparater på markedet.

Et af de nyeste tiltag på Søndersø Dyreklinik er, at vi også beskæftiger os med heste som udekørende praksis. Sanne har god faglig baggrund i røntgenoptagelser og med vores nye udstyr i bagagen, er det et af vores hovedområder.