Passioneret team med stort drive og overskud, hvilket udløser en altid god atmosfære i klinikken. Medarbejderne er dedikerede og engagerede dyrevenner alle døgnets 24 timer.

Sanne

Sanne

Dyrlæge

Sanne har været ansat på klinikken siden maj 2017 og i september 2017 overtog hun Søndersø Dyreklinik. Hun er uddannet dyrlæge på Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2012, hvorefter hun primært har beskæftiget sig med smådyr og heste. Hun bor sammen med sin kæreste, Jacob og deres søn Magnus.

Derudover har de 2 australien shepherds, en maine coon og bruger meget af hendes fritid på sine to heste på nationale og internationale stævnebaner.

Anna

Anna

Dyrlæge

Anna er uddannet dyrlæge i feb. 2018. Hun har tidligere arbejdet på en smådyrsklinik i Odense samt på Universitetshospitalet for Familiedyr, hvorfra hun har tilegnet sig særlige kompetencer indenfor anæstesi, smertebehandling og neurologi.

Når hun ikke er i klinikken bor hun i Odense, sammen med sin kæreste Christian, hunden “Neuro” og kattene “Charlie” og “Freddy”.

Kirstine

Kirstine

Veterinærsygeplejerske

Kirstine har været ansat på klinikken siden juli 2019. Hun er uddannet veterinærsygeplejerske i 2009 på Djursland og har arbejdet i smådyrspraksis siden.

Kirstine er bosat i Middelfart, på et stort og hyggeligt landsted. Her bor hun med hendes mand Lars, deres 2 fælles børn Alfred og Johanne, hunden Vuffi, katten Max og ca. 200 akvariefisk. Hendes fritid går primært med børn, hus og have, som er en stor passion for hende. Derud over elsker hun at gå ture med hunden, hvor katten gerne lunter efter.

Olivia Malling Huebert

Olivia Malling Huebert

Veterinærsygeplejerske-elev

Hun er født i januar 1997. Jeg er født og opvokset i Odense.

Hun blev ansat som veterinærsygeplejerske elev i Søndersø Dyreklinik august 2020.

Hun bor i Odense sammen med hendes kæreste Christian og deres 3 Border Collies.

Fritiden går på familiehygge med hendes bonus datter Malou, og de vapsere.

Louise Laustsen

Louise Laustsen

Dyrlæge/kirupraktor

I 2008 blev jeg uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet og startede livet i hestepraksis i Thy. I 2009 blev jeg ansat på Højgård Hestehospital og familien rykkede til Fyn.

I 2010 blev uddannelsen i veterinær kiropraktik afsluttet og herefter fulgte også kurser i akupunktur. Jeg har altid haft særlig interesse for biomekanik, bevægelse og præstation hos heste og arbejdet indenfor dette område har optaget meget af min tid.

Jeg har efterfølgende suppleret mere efteruddannelse indenfor manuel terapi og rehabilitering. I 2014 blev jeg ansat i medicinalvirksomheden ScanVet. Her blev det til adskillige forskningsprojekter i samarbejde med praktiserende dyrlæger, University of Wargeningen, University of Utrecht og Københavns Universitet.

I 2019 blev masteruddannelsen på University of Liverpool i intern medicin hos heste færdiggjort. Dette har ført til en stor indsigt og viden i hestens mave-tarmlidelser, herunder mavesår, kronisk løs mave og fodring af heste. Udover den veterinærfaglige interesse for heste, så bliver fritiden også udfyldt med hestesport med egne heste.

Tine

Tine

Autoriseret veterinærsygeplejerske

Når I kommer på klinikken, vil det ofte være Tine, som I møder først.
Tine har været ansat på Søndersø Dyreklinik siden oktober 2016, som autoriseret veterinærsygeplejerske. Hun bor til daglig med sin kæreste, Mike, deres hund og kat. I fritiden løber hun agility med sin Cavalier King Charles Spaniel. Sammen er de også ansat i Trygfondens besøgshunde-korps, hvor de har lavet en del frivilligt arbejde.

Kitt

Kitt

Dyrlæge

Kitt har været ansat på klinikken siden februar 2018. Hun er uddannet dyrlæge fra dyrlægestudiet i København i januar 2017, hvor hun tog familiedyrsdifferentieringen. Herefter har hun primært arbejdet med smådyr og tilset lidt heste og kvæg. Kitt bor på landet sammen med sin kæreste Nicholas og deres to meget livlige katte Tarzan og Jane.