Passioneret team med stort drive og overskud, hvilket udløser en altid god atmosfære i klinikken. Medarbejderne er dedikerede og engagerede dyrevenner alle døgnets 24 timer.

Sanne

Sanne

Dyrlæge

Sanne har været ansat på klinikken siden maj 2017 og i september 2017 overtog hun Søndersø Dyreklinik. Hun er uddannet dyrlæge på Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2012, hvorefter hun primært har beskæftiget sig med smådyr og heste. Hun bor sammen med sin kæreste, Jacob og deres søn Magnus. Derudover har de 2 australien shepherds, en maine coon og bruger meget af hendes fritid på sine to heste på nationale og internationale stævnebaner.

Tine

Tine

Autoriseret veterinærsygeplejerske

Når I kommer på klinikken, vil det ofte være Tine, som I møder først.
Tine har været ansat på Søndersø Dyreklinik siden oktober 2016, som autoriseret veterinærsygeplejerske. Hun bor til daglig med sin kæreste, Mike, deres hund og kat. I fritiden løber hun agility med sin Cavalier King Charles Spaniel. Sammen er de også ansat i Trygfondens besøgshunde-korps, hvor de har lavet en del frivilligt arbejde.

Kitt

Kitt

Dyrlæge

Kitt har været ansat på klinikken siden februar 2018. Hun er uddannet dyrlæge fra dyrlægestudiet i København i januar 2017, hvor hun tog familiedyrsdifferentieringen. Herefter har hun primært arbejdet med smådyr og tilset lidt heste og kvæg. Kitt bor på landet sammen med sin kæreste Nicholas og deres to meget livlige katte Tarzan og Jane.