Passioneret team med stort drive og overskud, hvilket udløser en altid god atmosfære i klinikken. Medarbejderne er dedikerede og engagerede dyrevenner alle døgnets 24 timer.

Sanne

Sanne

Dyrlæge

Sanne har været ansat på klinikken siden maj 2017 og i september 2017 overtog hun Søndersø Dyreklinik.

Hun er uddannet dyrlæge på Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2011, hvorefter hun primært har beskæftiget sig med smådyr og heste.

Sanne er meget interesseret i billeddiagnostik såsom røntgen og scanning, hun bruger også meget af hendes tid i operationen med bløddelskirurgi. Derudover har hun også al ansvar på den administrative del på klinikken.

Privat bor hun sammen med hendes mand, Jacob og deres 3 sønner, Magnus, Laust og Gustav. Derudover har de 2 australien shepherds Tilde og Karla og en maine coon Sigurd. I hendes fritid bruges der meget tid hendes to heste, Jesper og Darcy på nationale og internationale stævnebaner i ridebanespringning.

 

Emilie

Emilie

Dyrlæge

Emilie har været ansat på klinikken siden september 2021. Emilie blev færdig som dyrlæge i januar 2019. Efterfølgende blev hun ansat på Svendborg Dyrehospital og var der indtil August 2021.

Emilie har været vant til at arbejde meget i vagten og derfor at akutte patienter noget hun finder interessant og har en del erfaring med.

Emilie har været på forskellige efteruddannelseskurser indenfor bl.a. kattesygdomme, akutmedicin, kirurgi, onkologi og tandekstraktioner. Men i efteråret 2021 starter Emilie på en 4-årig efteruddannelse som gør at hun om 2 år kan kalde sig selv for fagdyrlæge og om 4 år kan kalde sig Master i kirurgi på smådyr.

Emilie bor privat på Sydfyn, nærmere Thurø med sin kæreste Jonas og deres to hunde Perle og Penny og katten Pedersen.

Julie

Julie

Dyrlæge

Julie har været ansat på klinikken siden august 2021. Hun er uddannet dyrlæge i januar 2020 og har siden arbejdet på smådyrsklinik på Fyn. Julie har ekstra interesse i tandsygdomme hos hund og kat og sørger for løbende at dygtiggøre sig inden for dette felt.

Julie bor i Odense med sin kæreste Nicholas og deres altdeutscher mops ”Brombær”. Hun bruger meget af sin fritid på hundetræning, hvor hun bl.a. træner lydighed og rally på konkurrenceniveau med Brombær.

Kirstine

Kirstine

Veterinærsygeplejerske

Kirstine har været ansat på klinikken siden juli 2019. Hun er uddannet veterinærsygeplejerske i 2009 på Djursland og har arbejdet i smådyrspraksis siden.

Kirstine er bosat i Middelfart, på et stort og hyggeligt landsted. Her bor hun med hendes mand Lars, deres 2 fælles børn Alfred og Johanne, hunden Vuffi, katten Max og ca. 200 akvariefisk. Hendes fritid går primært med børn, hus og have, som er en stor passion for hende. Derud over elsker hun at gå ture med hunden, hvor katten gerne lunter efter.

Olivia Malling Huebert

Olivia Malling Huebert

Veterinærsygeplejerske-elev

Hun er født i januar 1997. Jeg er født og opvokset i Odense.

Hun blev ansat som veterinærsygeplejerske elev i Søndersø Dyreklinik august 2020.

Hun bor i Odense sammen med hendes kæreste Christian og deres 3 Border Collies.

Fritiden går på familiehygge med hendes bonus datter Malou, og de vapsere.

Annette

Annette

Receptionist

Annette har været ansat som receptionist på klinikken siden aug. 2021.

I vil primært møde Annette bag skranken i receptionen, hvor hun booker tider, afregner konsultationer, sælger foder, tager telefonen mv.

Annette varetager mange af de praktiske opgaver i klinikken.

Annette kommer med en baggrund som social og sundhedsassistent, samt med erfaring som receptionist fra campingbranchen.

Privat bor hun i Fredericia, hvor hun sammen med sin mand driver et ridecenter.

Fritiden bruges med hendes to sønner, gerne på hesteryg, eller i skoven med hendes to hunde – en Jack russelterrier og en Labrador.

Louise Laustsen

Louise Laustsen

Dyrlæge/kirupraktor

I 2008 blev jeg uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet og startede livet i hestepraksis i Thy. I 2009 blev jeg ansat på Højgård Hestehospital og familien rykkede til Fyn.

I 2010 blev uddannelsen i veterinær kiropraktik afsluttet og herefter fulgte også kurser i akupunktur. Jeg har altid haft særlig interesse for biomekanik, bevægelse og præstation hos heste og arbejdet indenfor dette område har optaget meget af min tid.

Jeg har efterfølgende suppleret mere efteruddannelse indenfor manuel terapi og rehabilitering. I 2014 blev jeg ansat i medicinalvirksomheden ScanVet. Her blev det til adskillige forskningsprojekter i samarbejde med praktiserende dyrlæger, University of Wargeningen, University of Utrecht og Københavns Universitet.

Anna

Anna

Dyrlæge

Anna er uddannet dyrlæge i feb. 2018. Hun har tidligere arbejdet på en smådyrsklinik i Odense samt på Universitetshospitalet for Familiedyr, hvorfra hun har tilegnet sig særlige kompetencer indenfor anæstesi, smertebehandling og neurologi.

Når hun ikke er i klinikken bor hun i Odense, sammen med sin kæreste Christian, hunden “Neuro” og kattene “Charlie” og “Freddy”.

Tine

Tine

Autoriseret veterinærsygeplejerske

Når I kommer på klinikken, vil det ofte være Tine, som I møder først.
Tine har været ansat på Søndersø Dyreklinik siden oktober 2016, som autoriseret veterinærsygeplejerske. Hun bor til daglig med sin kæreste, Mike, deres hund og kat. I fritiden løber hun agility med sin Cavalier King Charles Spaniel. Sammen er de også ansat i Trygfondens besøgshunde-korps, hvor de har lavet en del frivilligt arbejde.

Kitt

Kitt

Dyrlæge

Kitt har været ansat på klinikken siden februar 2018. Hun er uddannet dyrlæge fra dyrlægestudiet i København i januar 2017, hvor hun tog familiedyrsdifferentieringen. Herefter har hun primært arbejdet med smådyr og tilset lidt heste og kvæg. Kitt bor på landet sammen med sin kæreste Nicholas og deres to meget livlige katte Tarzan og Jane.